Acasă Nova TV

A fost doar un vis | Teatru și dezbatere la Casa Schulller

177

Teatru și dezbatere la Casa Schulller.

Miercuri seara de la ora 19:00 va avea loc la Centrul Cultural Casa Schuller spectacolul de teatru ,,A fost doar un vis”. Evenimentul este organizat de ong-ul INTERAKT ARTS și BIS Teatru, o companie independentă de teatru din Sibiu. Spectacolul va avea loc în cadrul proiectului de tineret ,,Spunem NU violenței domestice!”.

,,Monodrama <<A fost doar un vis>>, care o are în centru pe actrița Andrada Grosu s-a jucat de nenumărate ori în ultimii ani pe scene din toată țara. Miercuri, 10 august, spectacolul marca BIS Teatru ajunge la Mediaș pe micuța și cocheta scenă de la Casa Schuller. Cu un zâmbet și o respirație adâncă, actrița ne poartă cu dezinvoltură într-un carusel al vârstelor personajului. Vom recunoaşte anii ’80, prezenţele copilăriei, dramele inerente, despărţirile de cei dragi, păşirea către bătrâneţe. Vă invităm, așadar, la un spectacol profund uman, în care vom regăsi teme actuale și controversate” spun organizatorii evenimentului.

Reprezentația va fi urmată de o dezbatere pe tema abuzului sexual asupra femeii în context istoric, la care vor participa actrița Andrada Grosu, echipa proiectului și un psihoterapeut. Dezbaterea va fi moderată de regizorul Bogdan Sărătean. Evenimentul propune publicului medieșean o lecție vie de istorie, atât de necesară generației tinere. Evenimentul face parte din ,,Spunem NU violenței domestice!”, un proiect implementat de Asociația Interakt Arts, cofinanțat de Consiliul Județean Sibiu prin Agenda de Tineret. Evenimentul NU este recomandat copiilor/ spectatorilor cu vârsta de sub 14 ani.

Foto: Facebook|Andrada Grosu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.