Acasă Sibiu

A plecat cu oile la păscut și a fost găsit mort după 3 zile

307

A plecat cu oile la păscut și a fost găsit mort după 3 zile.

Un bărbat în vârstă de 72 ani a plecat cu oile la păscut, dar nu a mai revenit la fermă. Sâmbăta trecută, un bărbat din Răşinari, a sesizat în scris polițiștii Secției numărul 1 Poliție Şelimbăr cu privire la faptul că Muțiu Nicolaie, în vârstă de 72 ani, domiciliat în municipiul Sibiu, la data de 5 august, în jurul orei 15:00, a plecat în mod voluntar în extravilanul localității Șelimbăr, zona Avantgarden, cu animalele la păscut și nu a mai revenit la ferma sa.

În cursul zilei de luni, bărbatul a fost găsit decedat. Conform IPJ Sibiu, până în prezent nu există suspiciuni în privința circumstanțelor în care s-a produs decesul.

,,În cursul zilei de 8 august, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit în extravilanul localității Șelimbăr, în zona La Troiță. Cadavrul a fost transportat la SML Sibiu pentru realizarea autopsiei în vederea stabilirii cauzelor decesului. Până în prezent nu sunt suspiciuni cu privire la circumstanțele în care bărbatul a decedat. Cercetările continuă la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr” spune Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.