Acasă Sibiu

Bărbat în stare foarte gravă după ce s-a răsturnat cu mașina | Foto

1981

Bărbat în stare foarte gravă după ce s-a răsturnat cu mașina.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit miercuri după-amiază la un autoaccident rutier produs între Sibiu și Poplaca. Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile. La volan se afla un bărbat în vârstă de 63 ani din Poplaca.

,,Din primele cercetări efectuate rezultă că șoferul unui autoturism condus pe DJ 106R, spre Poplaca, din cauze care urmează a fi stabilite, a pierdut controlul direcției de deplasare, a lovit marginea șanțului din dreapta și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Bărbatul este rănit grav, primește asistență medicală. Cercetările continuă în vederea stabilirii cauzei și circumstanțelor producerii evenimentului” spune Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de descarcerare și o autospecială de stingere alături de un echipaj SAJ cu medic pe drumul ce leagă Sibiul de localitatea Poplaca pentru acordarea asistenței medicale de urgență unei persoane încarcerate ca urmare a producerii unui eveniment rutier. Echipajul de pompieri a extras persoana din autoturism și a fost predată echipajului medical în stop cardio-respirator.

,,Echipajul SAJ ajuns la fața locului a început resuscitare bărbatului de 63 de ani care a suferit politraumatisme majore, cap, torace, bazin și multiple fracturi. După mai multe minute de resuscitare bărbatul a prezentat funcții vitale și intubat, a fost transportat la UPU Sibiu” a precizat Crinu Scridon, Purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.