Acasă Nova TV Advertoriale

Arta de a te da bătut la Blackjack explicată

67

Arta de a te da bătut la Blackjack explicată

La blackjack, utilizarea adecvată a renunțării din timp sau târzii poate reduce semnificativ avantajul casei în fața jucătorilor experimentați.

Majoritatea jucătorilor consideră că blackjack-ul este un joc destul de simplu. Se împart două cărți; tu tragi și încerci să ajungi cât mai aproape de 21 înainte de a pierde mâna. Este atât de simplu!

În realitate, blackjack-ul este considerabil mai complicat decât atât și mult mai complicat decat alte exemple de genul pacanele ca la aparate, iar pentru a-l juca cu succes, trebuie să înțelegeți toate regulile și punctele mai fine.

Regula de predare a blackjack-ului, care poate fi aplicată în multe feluri într-o varietate de variante de joc, este una dintre liniile directoare fundamentale cu care mulți jucători nu sunt familiarizați. Opțiunea Surrender este încă disponibilă în anumite cazinouri fizice, precum și în numeroase cazinouri online și jocuri de masă electronice, în ciuda popularității sale în scădere.

Jucătorul poate renunța la o mână de blackjack într-un joc care oferă opțiunea „surrender” înainte de a trage mai multe cărți. Jumătate din pariul inițial se returnează la jucător și jumătate se dă dealerului atunci când un jucător alege să se predea. Pentru a se preda și a primi jumătate din miză într-un joc de blackjack live, un jucător trebuie să treacă un deget în spatele pariului. Jocurile de blackjack cu predare cu joc online includ un buton suplimentar pentru a activa această funcție unică.

Predarea din timp

Renunțarea anticipată vă oferă opțiunea de a renunța la jumătate din pariul dvs. înainte ca dealerul să verifice cartea pentru blackjack. Acest lucru are un efect extraordinar asupra avantajului casei, deoarece jucătorii pot renunța la jumătate din pariul lor în cazul unor mâini proaste față de cartea cu asul în sus a dealerului.

Este recomandabil să analizați cu atenție toate regulile casei dacă le descoperiți online, deoarece este posibil ca acestea să fi fost modificate pentru a compensa pierderea avantajului casei.

Atunci când dealerul are un 10 în sus, ar trebui să predai 14, 15 sau 16.Ar trebui să cedați un hard 5, 6, 7, 12, 13, 14, 15, 16 și 17 dacă dealerul posedă un as. De asemenea ar trebui să renunțați și la un hard 4 dacă dealerul are un soft 17. 

Renunțarea târzie la Blackjack

Renunțarea târzie este diferită de renunțarea din timp prin faptul că jucătorii pot renunța la mâna lor și pot pierde jumătate din pariul lor numai după ce dealerul și-a verificat mâna pentru blackjack. Atunci când un late surrender  este folosit în mod optim într-un joc de blackjack cu 6 pachete, avantajul casei scade cu aproape 20%, ceea ce este mult în favoarea jucătorului. Prin urmare, renunțarea târzie, ori de câte ori este disponibilă, ar trebui aleasă ca un instrument eficient pentru a diminua avantajul casei.

Dacă dealerul are un 9, ar trebui să te predai doar dacă primești un 16. Și atunci numai dacă jocul are patru sau mai multe pachete de cărți. Dacă dealerul are un 10, atunci ar trebui să te predai întotdeauna dacă ai un 16 și, de asemenea, să predai toate cele 15, cu excepția cazului în care este un joc cu un singur pachet.

Predarea la Blackjack- Pro și Contra

Beneficiile și dezavantajele renunțării la blackjack sunt prezentate mai jos pentru jucători.

Avantaje

Avantajele sau beneficiile sunt:

Îmbunătățirea avantajului jucătorului

Faptul că jucătorii de blackjack au opțiunea de a se preda scade în mod clar avantajul casei, ceea ce este de departe cel mai mare avantaj. Jucătorii au posibilitatea de a ieși dintr-o mână care ar fi dus la pierderi mai mari pentru ei și ar fi îmbunătățit avantajul casei prin predarea la începutul jocului sau chiar mai târziu.

Conform statisticilor, chiar și într-un joc cu 8 pachete, cazinoul are un avantaj de doar 0,63% dacă este permisă predarea timpurie. În cazul unei capitulări târzii, avantajul se reduce și mai mult la 0,1 la sută. Posibilitatea unui avantaj mai mare pentru jucător și oportunitatea de a reduce pierderile sunt probabil principalele beneficii ale capitulării.

Profitabilitatea pentru numărătorii de cărți poate fi variabilă

Atribuirea de valori grupurilor de cărți, urmărirea numărătorii în timp și, în final, determinarea numărului real de cărți reprezintă procesul de numărare a cărților. Numărătorii de cărți pot folosi această metodă pentru a estima numărul de cărți aflate încă în pachet, precum și numărul de cărți care sunt împărțite. Valorile pozitive sugerează potențialul unor pariuri mai mari și viceversa.

Dezavantajele

Nu este oferit în majoritatea cazinourilor fizice

Cel mai mare dezavantaj al capitulării la blackjack este că majoritatea cazinourilor fizice nu oferă această opțiune. Există o mică poveste de fond în acest sens, dar nu o vom discuta acum.

În cazul jocurilor de predare la blackjack online, nu este permisă numărarea cărților.

În ciuda faptului că este disponibilă în cazinourile online, utilizarea sistemului PNRG restricționează numărătorii de cărți de la angajarea opțiunii de predare în jocul de blackjack, ceea ce reprezintă un alt dezavantaj semnificativ. Generatorul de numere pseudo-aleatorii, sau PRNG, este un instrument utilizat în cazinourile online pentru a asigura imprevizibilitatea jocurilor.

Cazinourile online trebuie să garanteze că jocurile sunt corecte și aleatorii pentru a respecta anumite legi și reglementări impuse de organizațiile de reglementare a jocurilor de noroc, și aici intervine utilizarea PNRG.

Problema cu această metodă este că numărătorii de cărți nu pot menține o numărătoare continuă a cărților folosind orice sistem de numărare a cărților. Nimeni nu poate prezice care cărți sunt jucate și care rămân în pachet, deoarece amestecarea cărților este atât de aleatorie.

Renunță este calea ta spre victorie

Să te predai nu pare cu siguranță o modalitate foarte bună de a câștiga la orice, inclusiv la jocul de blackjack. Cu toate acestea, această regulă a fost introdusă cu un motiv și trebuie folosită în consecință. Singurul mod bun de a juca blackjack este să urmezi strategia de bază la literă, iar predarea la blackjack este cu siguranță o parte importantă a acestei strategii.

Acum, că ați aflat când să vă predați la blackjack și de ce puteți pleca și începe să jucați acest joc

Articolul precedent2 bărbați au spart 5 autoturisme | Prejudiciu de aproape 20.000 lei
Articolul următorIncendiu la o casă de locuit | Bărbat salvat din flăcări de un ambulanțier | Foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.