Acasă Revista Presei

Laura Kövesi a răspuns celor care au inclus-o în ultimele sondaje de opinie: Nu, No, Nein, Nie

226
Laura Kövesi a răspuns celor care au inclus-o în ultimele sondaje de opinie

Laura Kövesi, a răspuns astăzi celor care au inclus-o în ultimele sondaje de opinie referitoare la o eventuală candidatură la președinția României.

Mai multe sondaje apărute în România în ultima lună au măsurat intenția de vot în cazul Kövesi pentru prezidențiale. Șefa Parchetului European a negat că ar intenționa să candideze la președinția României.

Nu, nu doresc să candidez la Președinția României. Poate, ca să fiu mai clară, răspunsul meu este «Nu», «No», «Nein», «Nie» și, dacă mai practic puțin cu colegii din EPPO, o să pot să răspund «Nu» în cele 17 limbi oficiale în care se discută în EPPO”, a declarat Laura Codruța Kövesi într-un interviu acordat pentru Radio Europa Liberă Moldova.

Aflată într-o vizită la Chișinău, pentru a pune bazele unui acord cu procuratura generală moldoveană, Kovesi a infirmat zvonurile care o dădeau ca sigură candidat la următoarele alegeri prezidențiale din România. Cât privește motivația acestui refuz categoric, Kovesi a explicat că scopul ei este, înainte de toate, cel de a construi o instituție „de la zero”, în calitatea sa de procuror șef european”.

Articolul precedentRomgaz a scos la licitație serviciul de reprezentare juridică externă
Articolul următorSâmbătă și Duminică se desfășoară Târgul de Fete de pe Muntele Găina | PROGRAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.