Acasă Sibiu

Proiectil de război de război descoperit în pădure în afara localității Porumbacu de Sus | Foto

293

Proiectil de război de război descoperit în pădure în afara localității Porumbacu de Sus.

Duminică după-amiază, ca urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112, din partea a unor cetățeni care se plimbau prin zona de pădure a localității Porumbacu de Sus, echipajul pirotehnic al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Căpitan Dumitru Croitoru al județului Sibiu, s-a deplasat de urgență la fața locului.

,,S-a intervenit pentru asanarea unui proiectil exploziv de război, calibrul 100 mm în vederea transportării, depozitării și distrugerii ulterioare. Pirotehnicienii sibieni informează cetățenii să manifeste prudență la identificarea unor elemente de muniție rămase neexplodată și să apeleze numărul de urgență 112.

Vă reamintim că, în cazul în care descoperiți muniţie rămasă neexplodată să respectați următoarele măsuri de prevenire: nu atingeți aceste elemente, nu le loviți sau nu le mișcați din locul în care le-ați găsit, nu încercați să le demontați componentele muniţiei sau le transportați, depozitați în locuinţe, la locul de muncă ori în depozite de fier vechi, anunțați ISU sau Poliţia prin telefonul de urgenţă 112 pentru a interveni în vederea ridicării şi neutralizării acestor elemente” a precizat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Foto: ISU Sibiu

Articolul precedent4 persoane rănite după ce un autoturism a intrat într-un stâlp | Foto
Articolul următorA fost prins autorul tâlhăriei de pe strada Pompierilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.