Acasă Sibiu

Hoț căutat de polițiști | Dacă îl recunoașteți, anunțați poliția!

4763

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesarea ilegală a unui sistem informatic.  

La nivelul Poliției Municipiului Sibiu se află în lucru o cauză penală privind infracțiunile de furt calificat, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesarea ilegală a unui sistem informatic.

,,Un bărbat este bănuit că, în noaptea de 25/26 iulie 2021, în timp ce se afla în zona Stației CFR din municipiul Sibiu, ar fi sustras portofelul unei persoane și, utilizând cardurile bancare ale victimei, ar fi efectuat în mod neautorizat plăți în mai multe unități comerciale și ar fi efectuat retrageri de numerar de la bancomate din municipiul Sibiu, cauzându-se astfel un prejudiciu de 5.354 de lei.

Persoana bănuită de săvârșirea faptelor a fost surprinsă de camerele de luat vederi în fața unui bancomat de pe strada Lungă, din municipiul Sibiu, însă, până la acest moment, nu a putut fi identificată de către polițiștii sibieni. În acest context, rugăm cetățenii care pot oferi informaţii cu privire la această persoană să contacteze telefonic Poliția Municipiului Sibiu, pe numărul de telefon 0269/208211” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Polițe Sibiu.

Articolul precedentFinalul anului poate aduce o nouă criză financiară pe piața RCA | Transportatorii prefigurează un faliment
Articolul următorDavid Szekely (CSM Mediaș) a câștigat turneul de la Sighișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.