Acasă Nova TV

Lucrări de modernizare a rețelei de gaz în Mediaș și între localitățile Bazna și Boian

375

Lucrări de modernizare a rețelei de gaz în Mediaș și între localitățile Bazna și Boian.

Delgaz Grid investește 8 milioane de lei în județul Sibiu pentru modernizarea rețelei de gaz. Compania va desfășura anul acesta în județul Sibiu șase proiecte de investiții în valoare de circa 8 milioane de lei, pentru modernizarea sistemului de distribuție a gazelor naturale pe o lungime de 20 de kilometri. Scopul investițiilor este creșterea calității serviciilor, în ceea ce privește continuitatea și siguranța, precum şi a numărului clienților racordați la rețea pentru a beneficia de gaze naturale.

Cele mai mari proiecte de investiții, care constau în înlocuirea conductelor și branșamentelor de gaze naturale, se vor derula în Cisnădie (peste 8 kilometri), Mediaș (3,6 kilometri) și între localitățile Bazna și Boian (3 kilometri).

,,Anul trecut compania a investit circa 15 milioane de lei în județul Sibiu, sistemul de distribuție a gazelor naturale fiind modernizat pe o lungime de peste 46 kilometri și extins cu mai mult de 28 de kilometri, pentru racordarea de noi consumatori. Cele mai mari proiecte de înlocuire a conductelor și branșamentelor de gaz s-au desfășurat între localitățile Biertan și Richiș, în Dârlos, Marpod și în municipiul Sibiu.

Delgaz Grid a investit în anul 2021 în distribuția de gaze naturale peste 330 milioane lei, în special pentru modernizarea a 310 kilometri de conducte și branșamente gaz, rețeaua de distribuție fiind extinsă cu 575 de kilometri. Totodată, anul trecut, în parteneriat cu autoritățile locale au fost înființate 5 noi distribuții de gaze naturale în localități din județele Bacău, Neamț, Satu Mare, Iași și Hunedoara și au fost modernizate 6 stații de reglare măsurare a gazelor naturale în județele Bacău, Hunedoara, Iași, Neamț și Sibiu” se arată într-un comunicat de presă remis de către Delgaz Grid.

Foto: Delgaz Grid

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.