Acasă Transilvania Online

Goran Bregovici cântă la Sărbătoarea Libertății de la Blaj | Concert Delia

647
Goran Bregovici cântă la Sărbătoarea Libertății de la Blaj

Goran Bregovici și ”Orchestra de Nunți și Înmormântări” cântă la Sărbătoarea Libertății de la Blaj. Evenmentul este programat pe Câmpia Libertății la data de 15 mai.

Este vorba despre un eveniment de două zile, cu ocazia Sărbătorii Libertății, eveniment artistic care marchează 174 de ani de la Marea Adunare Naţională de la Blaj, din 3/15 mai 1848.

Pe lângă Bregovici, pe scenă vor mai urca Delia dar și cântăreți de muzică populară precum Veta Biriș, Mariana Anghel sau Alina Pinca.

Totodată, vor avea loc momente de reconstituire istorică in memoriam: Horea, Cloșca și Crișan, Avram Iancu, Mihai Viteazul, Alexandru Ioan Cuza, Regele Ferdinand și Regina Maria, anunță Alba24.

Program Sărbătoarea Libertății 2022 Blaj

• 14 mai 2022
ora 19:00 – Spectacol folcloric extraordinar – „Cântec pentru făuritorii Libertății”
cu participarea: Ansamblului Focloric al județului Alba, dirijor Alexandru Pal alături de artiștii: Veta Biriș, Mariana Anghel, Alexandru Pugna, Alina Pinca, Cornel Borza, Mirela Mănescu, Traian Jurchela, Roxana Reche, Nicoale Plută, Dorin Narița, Floricica Moga, Maria Filimon.

• 15 mai 2022
ora 19:00
– Trupa RE-BORN din Blaj
– Concert Delia
– Concert extraordinar susținut de Goran Bregovic

Articolul precedentFetiță de 9 ani accidentată mortal de un autoturism la Bazna
Articolul următorSibiul va găzdui Olimpiada Națională de Religie Ortodoxă, secțiunea liceu | O elevă din Mediaș printre participanți

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.