Acasă Nova TV

Fetiță de 9 ani accidentată mortal de un autoturism la Bazna

6016
bărbat înjunghiat păucea

Fetiță de 9 ani accidentată mortal de un autoturism la Bazna.

Accidentul s-a petrecut joi seara pe strada Boianului din localitatea Bazna. O minoră în vârstă de 9 ani a fost lovită de un autoturism condus de un medieșean în vârstă de 56 ani.

,,În localitatea Bazna, pe strada Boianului, o fetiță în vârstă de 9 ani, localnică, a fost lovită de un autoturism condus de către un medieșean în vârstă de 56 de ani. Din păcate, fetița a decedat în urma leziunilor suferite. Polițiștii rutieri efectuează în acest moment cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei și circumstanțelor în care s-a petrecut acest tragic eveniment” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

SAJ Sibiu a trimis de la Mediaș de urgență un echipaj de tip B în localitatea Bazna. Fetița a fost preluată de echipajul medical și transportată la Spitalul Municipal Mediaș, iar ulterior a fost chemat un elicopter de la Târgu-Mureș. Din păcate însă fetița a decedat în timpul transportului.

,,Echipajul SAJ a acordat asistență medicală de urgență fetiței care se afla în stare comatoasă. Fetița a fost transportată la CPU Mediaș și în același timp a fost solicitat elicopterul de la Târgu-Mureș. Pe timpul transportului fetița a întrat în stop cardiorespirator și au fost începute manevrele de resuscitare. După multe minute de resuscitare, medicul de pe elicopter a declarat, din păcate decesul victimei” a declarat Crinu Scridon, Purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.