Acasă Nova TV

Sibiul va găzdui Olimpiada Națională de Religie Ortodoxă, secțiunea liceu | O elevă din Mediaș printre participanți

521
sibiu certificatul verde

Sibiul va găzdui Olimpiada Națională de Religie Ortodoxă, secțiunea liceu.

În perioada 27 aprilie – 01 mai 2022, Sibiul va găzdui Olimpiada Națională de Religie Ortodoxă, secțiunea liceu, eveniment de marcă, organizat de Ministerul Educației și Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, cu susținerea Arhiepiscopiei Sibiului. Vor participa 165 de elevi, însoțiți de 42 de profesori, din toate colțurile țării.

Deschiderea festivă va avea loc miercuri, 27 aprilie 2022, ora 18,00, la Catedrala Mitropolitană din Sibiu. Instituțiile partenere ale acestui eveniment sunt: Consiliul Județean Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu, Complexul Național Muzeal „Astra” și Muzeul Național Brukenthal. Sponsorii principali ai acestei olimpiade sunt reprezentați de către S.C. Valencia Trading S.R.L. Arpașu de Jos și Apemin Zizin S.A. Brașov.

,,Este o onoare pentru noi să fim gazdele participanților la etapa națională a Olimpiadei de Religie Ortodoxă, clasele IX – XII. Tuturor elevilor olimpici la Religie care vor fi prezenți la Sibiu, le urez mult succes, iar rezultatele lor să fie pe măsura muncii depuse. Ne dorim ca această competiție la care vor participa să reprezinte un moment de adevărată bucurie, de îmbogățire intelectuală și duhovnicească” a transmis profesorul Emilian-Marius Novac, Inspector Școlar General al ISJ Sibiu.

Județul Sibiu este reprezentat de 4 elevi la această olimpiadă.

Este vorba despre Turean Vanessa de la Colegiul Național „Octavian Goga” Sibiu – clasa a IX-a, Vaida Cristian de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” Sibiu – clasa a X-a, Stoia Robert de la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” Sibiu – clasa a XI-a și Roman Georgeta de la Colegiul „Școala Națională de Gaz” Mediaș, clasa a XII-a.

Foto: Facebook|Georgeta Maria Roman

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.