Acasă Nova TV

Interes ridicat pentru autorecenzare la Mediaș | Aproape 9.000 chestionare completate online

330

Aproape 9.000 chestionare de autorecenzare au fost completate online de medieșeni.

Procesul de autorecenzare se bucură de un interes ridicat la Mediaș. Până la jumătatea perioadei  în care medieșenii pot apela la această modalitate simplă de recenzare au fost completate online un număr de 8.909 chestionare cu informații despre persoane și locuințe pentru Mediaș și 164 chestionare pentru satul aparținător Ighișu Nou.

Pentru persoanele care necesită ajutor în completarea chestionarului pentru autorecenzare, Primăria Municipiului Mediaș a organizat patru puncte distincte,unul în holul primăriei din Piața Corneliu Coposu, unul la Sediul Serviciului Public Comunitar Local de Evidența Persoanei din Piața Regele Ferdinand I, iar alte două la sediile Direcției de Asistență Socială, respectiv companiei Apa Târnavei Mari, situate la fosta unitate militară de aviație.

Recensământul Populației și Locuințelor reprezintă un demers statistic de o însemnătate deosebită, ale cărui efecte vor avea implicații benefice, deoarece oferă date concrete pentru realizarea de proiecte relevante și pentru elaborarea de politici publice la nivelul tuturor comunităților. Mă bucur să constat că la nivelul municipiului Mediaș și al satului aparținător Ighișu Nou cetățenii au înțeles beneficiile pe care le are autorecenzarea și îi încurajez în continuare și pe cei care nu s-au recenzat încă să utilizeze acest mod simplu de participare la recensământ.

Articolul precedentAutoaccident la Blăjel | Șofer lovit de tirul pe care încerca să îl repare| Foto
Articolul următorA început Bătălia Cărților ediția 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.