Acasă Sibiu

O femeie și-a înjunghiat concubinul pe fondul consumului de alcool

1631
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

O femeie și-a înjunghiat concubinul pe fondul consumului de alcool.

La data de 29 octombrie, la ora 17:00, prin apel 112, o persoană a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, într-un imobil din municipiul Sibiu, un bărbat a fost înjunghiat.

,,De îndată, a fost constituită o echipă de cercetare formată din polițiști de investigații criminale și criminaliști care, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, s-au deplasat la locuința indicată și au constatat următoarele:

La data de 29 octombrie, în jurul orei 16,50, într-un imobil din municipiul Sibiu, între o femeie în vârstă de 41 de ani și un bărbat în vârstă de 37 de ani, concubini, pe fondul consumului de alcool, ar fi izbucnit un conflict spontan în urma căruia femeia l-ar fi înjunghiat pe bărbat în zona toracelui. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, respectiv tentativă la infracțiunea de omor. Față de presupusa agresoare, reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au luat măsura reținerii 24 de ore, iar la data de 30 octombrie, procurorul de caz a dispus plasarea femeii sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Cercetările în acest caz continuă” se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here