Acasă Nova TV

Coliziune autoutilitară – autoturism pe DN 14 | Unul dintre șoferi este din Mediaș

2144

Coliziune autoutilitară – autoturism pe DN 14.

Accidentul de circulație s-a produs marți dimineața pe DN 14, în Șura Mare. O autoutilitară a lovit un autoturism parcat pe dreapta, în interiorul căruia se afla conducătorul auto.

,,Pe un tronson de drum în curbă la dreapta, șoferul unei autoutilitare conduse spre Sibiu pierde controlul direcției de deplasare și intră în coliziune cu un autoturism parcat pe dreapta, în care se afla conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Slimnic. Acesta din urma a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital, conștient. La volanul autoutilitarei se afla un medieșean în vârstă de 30 ani. Polițiștii Biroului Rutier Sibiu desfășoară cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii acestui accident” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Bărbatul rănit în urma accidentului a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Sibiu.

,,ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj SMURD în localitatea Șura Mare, ca urmare a producerii unui accident rutier, pentru acordarea primului ajutor medical unui bărbat, în vârstă de 32 de ani, conștient. Pacientul a primit îngrijiri medicale și a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Sibiu, policontuzionat și cu fractură la membru inferior” a declarat Cristina Criveanu, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here