Acasă Nova TV

Atenție la trecerile la nivel cu calea ferată din Mediaș | Semnalele luminoase de avertizare nu funcționează

4936

Atenție la trecerile la nivel cu calea ferată din Mediaș.

De la începutul acestei săptămâni se desfășoară lucrări de punere în funcțiune a sistemului de semnalizare și a instalațiilor de centralizare electronică pe segmentul feroviar Daneș – Copșa Mică. Astfel, până în data de 9 decembrie, conducătorii auto trebuie să respecte semnificația indicatoarelor rutiere montate la fiecare trecere la nivel.

,,În perioada 22.11.2021 – 09.12.2021 se desfășoară lucrări pentru punerea în funcție a instalațiilor de centralizare electronică (CE) pe segmentul feroviar modernizat Daneș – Copșa Mică și a sistemului de semnalizare (BLAI) dintre Sighișoara și Crăciunel.

În perioada sus-menționată, cele 21 de bariere de la trecerile la nivel cu calea ferată, situate pe segmentele feroviare menționate, vor fi acționate, pentru menținerea condițiilor de siguranță a traficului rutier și feroviar, de personalul de specialitate (IDM) din stațiile de control și supraveghere video, iar participanții la traficul rutier sunt obligații conform prevederilor regulamentului de circulație pe drumurile publice, să respecte semnificația indicatoarelor rutiere (IR/Crucea Sf. Andrei) și să se asigure înainte de traversarea trecerii la nivel cu calea ferată.

Le recomandăm conducătorilor auto ca în perioada noiembrie – decembrie, când se desfășoară aceste lucrări de semnalizare feroviară, să respecte semnificația INDICATOARELOR RUTIERE montate la fiecare trecere la nivel, și, pe această cale le mulțumim pentru înțelegerea acordată, în contextul în care lucrările respective au drept scop creșterea gradului de siguranță rutieră la trecerile la nivel cu calea ferată” a precizat Oana Brânzan, Purtătorul de cuvânt al CFR SA.

Articolul precedentUn bărbat de 72 ani a plecat de acasă și nu a mai revenit | Apelul poliției
Articolul următor350 steaguri vor împodobi străzile din Mediaș de 1 Decembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.