Acasă Sibiu

Un bărbat de 72 ani a plecat de acasă și nu a mai revenit | Apelul poliției

332

Un bărbat de 72 ani a plecat de acasă și nu a mai revenit.

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 72 de ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgență 112.

La data de 23 noiembrie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 20 noiembrie a.c., tatăl său, PASCU IOAN, în vârstă de 72 de ani, a plecat de la domiciliu, din comuna Racovița, județul Sibiu, fără a mai reveni acasă.

Semnalmente: înălțime 160 – 165 cm, greutate 65 – 70 kg, ochi căprui, păr cărunt.

În momentul plecării, bărbatul purta o haină tip sacou și pantaloni de stofă de culoare neagră, iar pe cap purta o șapcă neagră.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Articolul precedentMediaș 120 | Impactul postului alimentar asupra sănătății organismului
Articolul următorAtenție la trecerile la nivel cu calea ferată din Mediaș | Semnalele luminoase de avertizare nu funcționează

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.