Acasă Sibiu

Biciclist lovit de 2 autoturisme pe DJ 105G

882
Ambulanța a avut 74 solicitări

Biciclist lovit de 2 autoturisme pe DJ 105G.

Polițiștii rutieri au fost solicitați să intervină joi seara la locul producerii unui accident în care au fost implicate o bicicletă și 2 autoturisme. Pe DJ 105G, un bărbat care circula fără elemente reflectorizante pe o bicicletă nesemnalizată și care tracta un cărucior a fost lovit succesiv de două autoturisme conduse pe direcția Sadu-Tălmaciu.

,,Primul autoturism era condus de către o femeie în vârstă de 28 de ani, din Boița, iar al doilea autoturism, care s-a și răsturnat pe carosabil, era condus de către un bărbat în vârstă de 31 de ani, din județul Vâlcea. Biciclistul circula pe aceeași directie cu cele doua autoturisme și primește îngrijiri medicale. În prezent se fac cercetări în vederea stabilirii cauzelor exacte ale producerii accidentului rutier” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

SAJ Sibiu a trimis de urgență un echipaj de tip C la acest accident rutier. Biciclistul rănit a fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Județean Sibiu.

,,Un biciclist, bărbat de aproximativ 50 ani, a fost lovit succesiv de două autoturisme și a suferit mutiple traumatisme în urma impactului, fractură membru inferior, traumatism de coloană, șoc hemoragic. A fost transportat, conștient, dar în stare destul de gravă la UPU Sibiu” a declarat Crinu Scridon, Purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here