Acasă STIL DE VIATA

FOTO Dacia Jogger cel mai nou model de familie al mărcii | Va fi primul hibrid

750
Dacia Jogger cel mai nou model de familie al mărcii

Dacia și-a prezentat modelul Jogger, cel mai lung al gamei și primul care va avea și motorizare hibridă.

Prețul de pornire va fi de sub 15.000 de euro și disponibil, la lansare, cu două motorizări. Noul motor pe benzină TCe 110 și motorul cu alimentare mixtă benzină/GPL ECO-G 100. Ambele motoare sunt echipate cu sistemul Start & Stop și sunt conforme normei Euro 6D Full.

Deschiderea comenzilor este prevăzută pentru noiembrie 2021 în treizeci de țări, în principal din Europa, în Turcia și Israel. Dacia Jogger va ajunge în showroom-uri începând din februarie 2022.

”Vehicul polivalent, Dacia Jogger preia atribute aparținând a trei categorii diferite de modele : lungimea unui break, spațiul interior al unui monovolum și liniile unui SUV. Jogger este așadar « inclasabil ». Ca vehicul destinat familiilor, el oferă cel mai bun raport preț/spațiu interior din categorie, în timp ce numeroasele posibilități de utilizare îi subliniază caracterul polivalent”, spun cei de la Dacia.

În 2023, gama de motorizări va fi completată de o versiune hibridă. Jogger va fi primul model Dacia care va beneficia de această tehnologie și care va deveni astfel cel mai accesibil vehicul de familie hibrid cu 7 locuri de pe piață. (Sursa: hotnews.ro)

Articolul precedentLista țărilor cu risc epidemiologic valabilă din 5 sept | Spania a ieșit din zona roșie iar Austria din zona verde
Articolul următorRaiffeisen Bank amendată pentru mărirea ilegală a dobânzilor | Sumele reţinute incorect trebuie înapoiate clienților

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.