Acasă Sport

20 ani de la câștigarea de către Gaz Metan a titlului de Campioană națională de tineret

404

20 ani de la câștigarea de către Gaz Metan a titlului de Campioană națională de tineret.

În vara acestui an se aniversează 20 ani de la una dintre cele mai mari performanțe reușite de către Clubul Gaz Metan în istoria sa de 76 ani. Este vorba despre câștigarea în anul 2001 a titlului de Campioană națională de tineret.

Miercuri după-amiază, o parte dintre componenții acestei echipe au fost premiați de către Clubul Gaz Metan la împlinirea a două decenii de la eveniment. Totodată, aceștia au disputat un meci demonstrativ în compania unei echipe formate din jucători care au promovat cu Gaz Metan în anul 2000 în Divizia A, dar și alte glorii ale clubului.

Lotul cu care Gaz Metan a abordat sezonul 2000-2001, la finalul căruia a câștigat titlul de campioană națională a fost format din Ioan Aloman, Dumitru Bănceu, George Bogdan, Claudiu Emil Bunea, Ionuț Buzean, Raul Briciu, Constantin Claudiu Cenan, Răzvan Ferenț Popescu, Lucian Fărcaș, Călin Alin Gîndilă, Horea Grădinar, Cosmin Hașegan, Ionel Hașegan, Mircea Marcel Mera, Marius Miclăuș, Ioan Florin Mosora, Paul Marian Manciu, Bogdan Nicolae, Ilie Liviu Pătru, Adrian Picoș, Octavian Porime, Adrian Precup, Claudiu Păucean, Cristian Ungar, Alin Endy Tulea și Istvan Tapaszto. Echipa a fost pregătită în turul campionatului 2000-2001 de Petre Porime, iar în retur de Constantin Cenan.

Foto: Gaz Metan Mediaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here