Acasă Nova TV

Restricții în alimentarea cu apă la Dumbrăveni și Hoghilag | VEZI Programul

310
apei potabile - Restricții în alimentarea cu apă la Dumbrăveni și Hoghilag

Compania Apa Târnavei Mari a anunțat vineri, introducerea unor restricții în alimentarea cu apă a localităților Dumbrăveni și Hoghilag.

Ca urmare a ședinței Comitetului Local pentru Situații de Urgență Dumbrăveni, desfășurată în cursul zilei de azi, s-a decis instituirea următorului program de restricție în furnizarea apei potabile în Dumbrăveni, dar și la Hoghilag:

  • între orele 23.00 – 05.00 și între orele 17.00 – 21.00.
  • Programul de restricție intră în vigoare începând de sâmbătă 17.07.2021.

Măsura vine ca urmare a consumului crescut, în această perioadă, la nivelul celor două localități. ATM Mediaș roagă clienții din localitățile Dumbrăveni și Hoghilag să reducă la minim utilizarea apei de la rețeaua publică în alte scopuri decât cele potabile și menajere: apă pentru băut, igienă corporală și igiena locuinței.

În cursul serii de joi, 15 iulie, operatorul regional Apa Târnavei Mari a făcut un apel și către clienții din comuna Șeica Mare să reducă la minim utilizarea apei de la rețeaua publică în alte scopuri decât cele potabile și menajere: apă pentru băut, igienă corporală și igiena locuinței.

În cele din urmă s-a sistat furnizarea apei potabile, de la ora 22.30, pentru refacerea stocului minim de apă potabilă din rezervor, având în vedere că apelurile nu au avut niciun rezultat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here