Acasă Transilvania Online

Produse retrase de la vânzare la Carrefour și Penny | Autoritatea pentru siguranța alimentelor

1709
Carrefour și Penny

Produse retrase de la vânzare la Carrefour și Penny după suspiciuni de neconformitate și reziduri de pesticide descoperite de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA)

Carrefour România a iniţiat retragerea de la comercializare a produsului Mărar mărunţit, ca urmare a depăşirii limitei maxime admise a reziduurilor de pesticide: Chlorpyrifos, Carbendazim,Penconazole, Pendimethalin, Vinclozolin, a transmis ANSVSA.

Se recomandă persoanelor care deţin produse din lotul descris mai sus să nu le consume ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Foto: ANSVSA

”Aceşti contaminanti pot prezenta un risc potenţial pentru sănătate în caz de consum repetat, pe termen lung”, se mai arată în informarea ANSVSA.

Autoritatea pentru siguranța alimentelor a mai anunțat că CICOM SRL, a iniţiat retragerea de la comercializare a două produse de înghețată, ca măsură de prevenţie, existand suspiciunea ca acestea sunt neconforme.

Foto ANSVSA

REWE România recomandă clienţilor care au achiziţionat produsele mentionate mai sus sa NU le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în oricare magazin PENNY. Contravaloarea va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal, a mai transmis ANSVSA. (Sursa G4Media)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here