Acasă Nova TV

Au început lucrările de extindere a rețelei electrificate pe strada Stadionului

1055

Au început lucrările de extindere a rețelei electrificate pe strada Stadionului.

În prezent se montează stâlpii de susținere a rețelei pe ambele sensuri, iar același lucru se va întâmpla în viitorul apropiat și pe strada Moșnei. Lucrarea face parte dintr-un proiect câștigat de municipiul Mediaș în valoare de aproximativ 11 milioane de Euro, al cărui obiectiv este dezvoltarea transportului public electric de călători.

Proiectul care beneficiază de finanțare europeană are o durată de implementare de 33 luni și va avea ca finalitate extinderea rețelei electrificate pe străzile Stadionului și Avram Iancu, înnoirea parcului auto al Meditur, a rețelei de contact existente, modernizarea și extinderea sistemului de ticketing, semaforizare inteligentă pe traseul mijloacelor de transport în comun dar și reabilitarea a patru poduri pe care circulă troleibuzele.

Articolul precedentBărbat din Bârghiș depistat la volan cu 0,81 alcoolemie
Articolul următorMotociclist rănit grav în urma unui accident rutier | Foto

2 COMENTARII

  1. Buna ziua,
    pe str. Stadionului se „planteaza” stalpi de beton in mijlocul trotuarelor, parcarilor stradale, fara sa se tina cont de nevoile reale ale locuitorilor. O sa avem o „padure” de stalpi de beton de prost gust. In alte tari se incearca sa dispara cablurile si stalpii de beton de pe strazi, la noi acum se monteaza. Altii planteaza copaci si amenajeaza zona verde, la noi se distruge ce exista si se pun betoane. Este trist ca se strica imaginea Mediasului, care oricum era destul de „gri” .

  2. iti vine sa te iei cu mainile de cap ! un proiect ce ar trebui sa fie de mare valoare atat pentru transportul public cat si pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera, se transforma, din cauza lipsei de viziune a promotorilor, intr-o solutie tehnica a secolului trecut.in timp ce peste tot se aplica solutia autobuzelor electrice, noi continuam sa construim retele care „polueaza” si mai abitir frumosul nostru oras, promitind pe viitor noi costuri de mentenanta si practic „anchilozarea” traseelor si a posibilitatilor de optimizare a traficului auto in Medias.Dar de unde nu e, nici dumnezeu nu cere …….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.