Acasă Nova TV

Ședință extraordinară a Consiliului Local Mediaș cu 3 puncte pe ordinea de zi

538

Ședință extraordinară a Consiliului Local Mediaș cu 3 puncte pe ordinea de zi.

Aleșii locali medieșeni au fost convocați la sfârșitul acestei săptămâni la o ședință extraordinară. Aceasta are înscrisă pe ordinea de zi un număr de trei proiecte de hotărâre.

Unul dintre acestea se referă la organizarea concursului între asociațiile de proprietari/locatari din oraș, sub genericul ,,Împreună facem Mediașul mai frumos”, care se va desfășura în perioada iunie – iulie 2021. Prin intermediul proiectului se va aproba alocarea de fonduri în vederea premierii asociațiilor de proprietari/locatari, participante.

De asemenea, un alt proiect de hotărâre se referă la modificarea Statului de Funcții al Direcției de Asistență Socială Mediaș, iar al treilea la aprobarea documentației de urbanism și însușirea raportului privind implicarea și consultarea publicului în elaborarea unui Plan Urbanistic de Dezvoltare.

Acesta se referă la construirea unui spațiu administrativ, hală servicii, branșamente, platformă rutieră, acces, firmă luminoasăși împrejmuire, pe strada Câmpul de Jos fără număr. Ședința extraordinară a Consiliului Local Mediaș se va desfășura vineri după-amiază de la ora 16:00 în sistem de videoconferință.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here