Acasă Transilvania Online

Sibieni depistați cu teste COVID-19 false la Aeroportul din Cluj

454
Din 15 iunie se reiau cursele aeriene din și spre 17 țări europene - teste COVID-19 false

Poliţiştii Transporturi Aeriene au depistat patru persoane care au prezentat teste COVID-19 false, la îmbarcarea în avioane care urmau să decoleze de la Aeroportul din Cluj.

Două dintre persoanele oprite înainte de îmbarcare sunt din Sibiu iar celelalte din Bistrița.

Poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca – Biroul de Poliţie Transporturi Aeriene Cluj s-au sesizat din oficiu la data de 1 iunie a.c. cu privire la faptul că un bărbat şi o femeie de 35 de ani, ambii din municipiul Sibiu, ar fi prezentat la îmbarcarea în aeronavă buletine de analize medicale cu privire la care există suspiciunea că nu ar fi autentice,” se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

Alte două persoane au fost descoperite într-o situaţie similară la îmbarcarea pentru zborul Cluj-Napoca-Londra.

„… doi bărbaţi, de 29 şi 56 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, care, la îmbarcarea pentru zborul Cluj-Napoca- Londra, ar fi prezentat buletine de analize medicale (teste pentru depistarea virusului Covid-19) despre care există suspiciunea că ar fi false,” se mai arată în comunicat.

Poliția verifică proveniența documentelor iar persoanele oprite la aeroport sunt cecetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here