Acasă Sibiu

Accident cu 3 autoturisme implicate între Slimnic și Șura Mare | Fetiță de 8 ani rănită

725
Un pieton

Accident cu 3 autoturisme implicate între Slimnic și Șura Mare.

Evenimentul rutier s-a produs duminică după-amiază pe DN 14, între Slimnic și Șura Mare. O femeie în vârstă de 61 ani, din Sibiu, în timp ce conducea un autoturism spre Mediaș, nu a păstrat distanța de siguranță și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar în fața sa de către un bărbat în vârstă de 45 ani, cetățean străin, pe care l-a proiectat în autoturismul din fața acestuia din urmă, condus de către un bărbat în vârstă de 46 ani, din județul Iași.

,,În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a unei fetițe în vârstă de 8 ani, din județul Iași, pasageră în ultimul autoturism lovit. Fetița va fi transportată la spital, conștientă. Polițiștii rutieri sunt la fața locului și desfășoară cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj SMURD, împreună cu un echipaj SAJ, pe DN 14, pe raza localității Slimnic, ca urmare a producerii accidentului rutier.

,,O femeie, care prezenta escoriații, a primit asistență medicală de la echipajul SMURD și a refuzat transportul la spital. O fetiță a fost asistată medical și transportată la spital de către echipajul SAJ” a declarat Cristina Criveanu, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here