Acasă Transilvania Online

Maratonul vaccinării la Sighișoara | Fără programare doar cu buletinul

162
Maratonul vaccinării la Sighișoara

Municipiul Sighișoara organizează, între 21 – 23 mai, maratonul vaccinării, după modelul de succes desfășurat săptămâna trecută la Târgu Mureș.

Maratonul de vaccinare din Sighișoara începe vineri, de la ora 15:00 și până la ora 22:00. Apoi, continuă sâmbătă și duminică în intervalul orar 08:00 – 22:00. Vaccinarea se realizează cu vaccinul Pfizer-BioNTech, în baza buletinului, fără programare. Copiii peste 16 ani se pot vaccina, dar trebuie să prezinte un acord semnat de părinți sau de tutorele legal.

Îi îndemn pe toți sighișorenii care nu s-au vaccinat până acum, dar și pe locuitorii din localitățile din zonă să vină la maratonul din acest weekend. Locația este Sala de sport a Școlii Gimnaziale „Zaharia Boiu” (cartier Târnava II – Bărăgan), vaccinul folosit este cel produs de compania Pfizer, iar imunizarea se face având doar cartea de identitate, fără programare,” a anunțat prefectul de Mureș, Mara Togănel.

Organizatorii au anunțat pe pagina de Facebook a evenimentului că persoanele cu boli cronice trebuie să prezinte adeverință de la Medicul de Familie. Rapelul pentru vaccinarea cu Pfizer-BioNTech se va face după fix 21 de zile, în același loc.

De asemenea, persoanele care aveau, deja, programare la vaccinare în perioada în care se desfășoară Maratonul se vor prezenta la Centrul de Vaccinare conform datei și orei stabilite anterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here