Acasă Sibiu

Maratonul vaccinării la Palatul Brukenthal și Shopping City Sibiu

149
438 persoane - topul țărilor vaccinate

Maratonul vaccinării la Palatul Brukenthal și Shopping City Sibiu.

Sâmbătă și duminică, oricine se poate vaccina fără programare în două locații din municipiul Sibiu. Muzeul Național Brukenthal din Sibiu își deschide porțile cu ocazia împlinirii a 300 de ani de la nașterea Baronului Samuel von Brukenthal și găzduiește în curtea Palatului din Piața Mare o amplă acțiune de vaccinare împotriva SARS-CoV-2. Aceasta va avea loc în zilele de 22 și 23 mai între orele 9:00-19:00.

Maratonul de vaccinare este organizat de Muzeul Național Brukenthal împreună cu Instituția Prefectului – Județul Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu, ISU SIBIU și Direcția de Sănătate Publică a județului Sibiu. Imunizarea persoanelor doritoare se va realiza cu vaccinul produs de compania Pfizer-BioNTech, iar accesul va fi liber, fără programare.

Toto sâmbătă și duminică între orele 9:00-19:00, la mall-ul Shopping City Sibiu va avea loc o amplă acțiune de vaccinare împotriva SARS-CoV-2, cu serul produs de compania Pfizer-BioNTech. Accesul va fi liber, fără programare, pentru toate persoanele care doresc să se vaccineze în timpul sesiunilor de cumpărături. Maratonul de vaccinare este organizat de Shopping City Sibiu împreună cu Instituția Prefectului – Județul Sibiu, Primaria Comunei Selimbar și Direcția de Sănătate Publică a județului Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.