Acasă Nova TV

Amenzi cu repetiție la Copșa Mică pentru nerespectarea carantinei | Petrecere spartă de polițiști

296
noul coronavirus la Copșa Mică

Amenzi cu repetiție la Copșa Mică pentru nerespectarea carantinei.

În ultimele 24 ore au fost aplicate în județul Sibiu, 4 sancțiuni contravenționale în valoare de 16.000 de lei pentru nerespectarea măsurii privind carantina. Este vorba despre 4 persoane de sex masculin, cu vârsta cuprinsă între 22 și 53 de ani, unul din municipiul Sibiu și trei din Copșa Mică.

Aceștia au fost sancționați pentru că fie nu au fost găsiți la domiciliu cu ocazia controlului efectuat de către polițiști, fie au fost depistați în mediul stradal. Doi dintre bărbații din Copșa Mică au mai fost sancționați pentru aceeași abatere.

În noaptea de 12/13.05.2021, Poliția Orașului Copșa Mică, în timpul efectuării serviciului de patrulare, s-a sesizat cu privire la faptul că în curtea și în fața unui imobil din localitate se aflau mai multe persoane care participau la o petrecere. Organizatorii evenimentului, un bărbat și o femeie, au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 10.000 lei fiecare.

La același eveniment s-a constatat că au participat mai multe persoane, dar acestea s-au sustras la apariția organelor de poliție, fiind identificați și legitimați ulterior. Până în prezent, au fost sancționate contravențional 3 persoane, cu amendă în valoare de 2.500 lei fiecare, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea identificării  tuturor participanților și luarea  măsurilor legale ce se impun în astfel de situații. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 27.500 lei.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here