Acasă Sport

Eșec la limită pentru Gaz Metan cu UTA | Răzvan Pleșca a limitat proporțiile scorului

335

Meci slab și eșec la limită pentru Gaz Metan în deplasarea de la UTA Arad.

Gaz Metan a fost învinsă în deplasare de UTA cu scorul de 1-0, într-o partidă controlată integral de formația arădeană. Singurul gol a fost reușit de Liviu Antal în minutul 50. Portarul Răzvan Pleșca a făcut minuni în poarta Gazului și a făcut ca diferența la finalul jocului să fie de doar un gol. În urma acestui rezultat, alb-negrii au nevoie de un rezultat pozitiv cu Politehnica Iași în ultima partidă din acest sezon, pentru a nu risca să ajungă pe locurile de baraj.

UTA a avut primul șut la porta lui Răzvan Pleșca în minutul 4, însă portarul Gazului a reținut. Peste zece minute, lovitura de cap a lui Ioan Hora a trecut pe lângă poarta Gazului. Tot pe lângă poartă și tot cu capul a trimis în minutul 28 Marius Tomozei. În minutul 33, portarul Răzvan Pleșca a fost la post la șutul lui David Miculescu de la 16 metri, iar peste alte șase minute a avut o nouă intervenție foarte bună de această dată în fața lui Ioan Hora.

Formația gazdă a reușit să deschidă scorul la cinci minute de la reluarea jocului. Ioan Hora a trimis cu capul, din mijlocul careului, mingea a lovit bara din stânga porții, a revenit în teren iar Liviu Antal a reușit să marcheze cu un șut din voleu.

În minutul 62, lovitura de cap a lui Alexandru Albu a lovit bara transversală a porții lui Răzvan Pleșca, iar apoi peste trei minute portarul Gazului a respins cu piciorul lovitura de cap a aceluiași Albu. În finalul jocului, lovitura de cap a lui Nasser Chamed a trecut pe lângă poarta UTEI, iar Răzvan Pleșca a intervenit foarte bine în fața lui Roger.

Articolul precedentAmenzi cu repetiție la Copșa Mică pentru nerespectarea carantinei | Petrecere spartă de polițiști
Articolul următor3 șoferi depistați băuți la volan în Mediaș într-un interval de 12 ore

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.