Acasă Nova TV

2 minore din Dumbrăveni și Merghindeal dispărute | Apelul poliției

1799

2 minore din Dumbrăveni și Merghindeal dispărute.

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 13 ani din Dumbrăveni și o minoră în vârstă de 17 ani din Merghindeal. Ambele au plecat plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestora sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 4 mai a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 3 mai, fiica sa, JANKO RALUCA MARIA,  în vârstă de 13 ani, din orașul Dumbrăveni, județul Sibiu, a plecat de la domiciliu fără a mai reveni.

Semnalmente:  înălțime 160 cm, greutate aproximativ 45 de kg, păr lung șaten, ochi căprui.

În momentul plecării, minora purta o bluză de culoare roșu, pantaloni tip jeans de culoare albastru, încălțăminte tip sport de culoare negru.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

La data de 3 mai a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 3 mai a.c., fiica sa, BIDI ROXANA,  în vârstă de 17 ani, din localitatea Merghindeal, județul Sibiu, a plecat de la domiciliu fără a mai reveni.

Semnalmente:  înălțime 170 cm, greutate aproximativ 65 de kg, păr lung brunet, ochi căprui închis.

În momentul plecării, minora purta o bluză tip sport de culoare gri, pantaloni tip jeans de culoare gri, încălțăminte tip sport de culoare gri.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Articolul precedentCentrele militare din Transilvania deschid maratonul vaccinării anti-Covid19
Articolul următorRata incidenței cazurilor COVID-19 pentru ziua de MARȚI | Situația în Mediaș & zonă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.