Acasă Transilvania Online

Centrele militare din Transilvania deschid maratonul vaccinării anti-Covid19

192
Centrele militare din Transilvania

Centrele militare din Transilvania deschid Marți, 4 mai, maratonul vaccinării anti-Covid19, cu fluxuri de 24 din 24 de ore. Este vorba despre centrele din Cluj și Brașov.

Ministerul Apărării Naţionale a dispus măsuri pentru extinderea programului de funcţionare în regim de 24 ore, timp de o săptămână, între 4 şi 11 mai la centrele militare care sunt şi centre regionale de depozitare a dozelor de vaccin.

Astfel, în centrele de vaccinare ale spitalelor militare din Braşov, Cluj, București, Constanţa, Craiova, Iaşi şi Timişoara, începând de marţi, ora 8.00, populaţia generală care doreşte să se vaccineze se va prezenta, la orice oră, fără o programare prealabilă. Totodată, persoanele vaccinate se înregistrează direct în RENV şi vor fi planificate pentru efectuarea dozei de rapel.

În perioada următoare, în funcţie de disponibilitatea dozelor de vaccin şi de solicitările pe plan local, şi celelalte patru spitale militare, din reţeaua medicală a MApN vor putea creşte ritmul de vaccinare, respectiv vor putea asigura vaccinarea fără programare prealabilă, a anunţat MApN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.