Acasă Nova TV

Acțiune de căutare a bărbatului din comuna Târnava dispărut pe 29 martie | Foto

1135

Acțiune de căutare a bărbatului din comuna Târnava dispărut pe 29 martie.

Sâmbătă dimineață, autoritățile locale din Târnava cu sprijinul unor voluntari, au organizat o acțiune de căutare a lui Ioan Negrea, localnicul dispărut în data de 29 martie de acasă. Acțiunea a durat mai multe ore și a acoperit o zonă de aproximativ 15 kilometri. Din păcate însă, bărbatul în vârstă de 62 ani nu a fost găsit.

,,Din păcate acțiunea de astăzi nu a avut un rezultat pozitiv. Așa cum anunțam încă de ieri, a început la ora 10:00, au participat 17 persoane, primarul Pleiner Norbert, consilierul local Adrian Biri, 5 voluntari din comună și 10 pompieri voluntari SVSU. Până la ora 14:00, am căutat în pădure, precum și pe malul Râului Târnava Mare din zona cartierului Lunca, până la zona barajului din Târnavioara.

A fost verificată zona pe o rază de aproximativ 15 kilometri. Căutarea s-a terminat la ora 14:00, urmând să căutam indicii mai departe în ceea ce înseamnă găsirea persoanei dispărute. Urmează să analizăm și celelalte camerele de supraveghere din comună, în speranța că vom.gasi un indiciu care să ne conducă către vecinul nostru” spun reprezentanții Primăriei Târnava

ACTUALIZARE:

Conform Primăriei Târnava, Ioan Negrea a revenit sâmbătă seara în jurul orei 20:30 la domiciliu. Anunțul a fost făcut pe pagina din rețeaua de socializare Facebook.

Foto: Primăria Târnava

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here