Acasă Nova TV

Minoră de 14 ani din Hoghilag dispărută de la domiciliu | Apelul poliției

2701

Minoră de 14 ani din Hoghilag dispărută de la domiciliu.

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 14 ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 4 aprilie, în jurul orei 00:30, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 3 aprilie a.c., în jurul orei 10,00, fiica sa minoră, SIMION ELENA DENISA, în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliu, din localitatea Hoghilag, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 162 cm, greutate 50 de kg, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt.

În momentul plecării, minora purta un hanorac de culoare gri cu glugă, pantaloni tip blue – jeans de culoare albastru  și ghete înalte de culoare negru.

Semne particulare: strabism la ochiul stâng.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

ACTUALIZARE

,,În cursul serii trecute, minora a revenit la domiciliu. Din primele cercetări rezultă că nu a fost victima niciunei infracțiuni” a precizat Elena Walter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here