Acasă Revista Presei

Nu avem în vedere un lockdown de Paște dar circulația pe timp de noapte va fi restricționată mai devreme

864
Se impune prelungirea stării de alertă - lockdown de Paște

Președintele Klaus Iohannis a anunțat marți, într-o conferință de presă la Palatul Cotroceni, că autoritățile nu iau în calcul un lockdown (carantină) de Paște.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunțat că starea de alertă va fi prelungită în această săptămână, toate restricțiile în vigoare urmând a fi păstrate. Totodată interdicția de circulație noaptea se va aplica mai devreme, de la ora 22 (în loc de ora 23, cum este acum).

Conform unor surse guvernamentale va fi modificată și ora până la care pot funcționa restaurantele. Și acestea vor putea funcționa doar până la ora 22.

Cu toate acestea guvernul nu are în vedere un lockdown de Paște.

Haideți să nu irosim ce am câștigat până acum prin campania de vaccinare, campanie care merge foarte bine. Numărul de persoane vaccinate crește de la o zi la altă.

Astfel, până în vară vom avea un nivel foarte bun. Dar până atunci trebuie să avem grijă să nu ne înecăm la mal”, a spus Iohannis, citat de Digi24.

Astăzi, la Palatul Cotroceni, a avut loc o ședință de lucru privind siguranţa publică în unităţile de învăţământ. Au mai participat premierul Florin Cîţu, membri ai Guvernului şi reprezentanţi ai IGSU şi INSP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.