Acasă Nova TV

Un medieșean i-a adresat o scrisoare deschisă Președintelui Klaus Iohannis

2749
scrisoare deschisă

Un medieșean i-a adresat o scrisoare deschisă Președintelui Klaus Iohannis.

Helmut Novak a decis să îi scrie Președintelui Klaus Iohannis iar subiectul abordat este pandemia de COVID-19, măsurile luate de autorități la nivel național dar și alegerile parlamentare programate în luna decembrie.

Scrisoare deschisă către Excelența Sa domnul Klaus Iohannis, Preşedintele României.

Domnule Președinte,

vă adresez o problemă care este de o importanță enormă pentru mine, familia mea și, bineînțeles, mulți alți concetățeni. Este vorba despre viitorul acestei țări. Majoritatea oamenilor suferă de măsurile care au fost ordonate de guvern, mulți se tem de existența lor, mulți au pierdut deja această existență. Fapt este că marea majoritate a populației se teme de viitor, deoarece este mai mult decât incert.

Stimate domnule președinte, vă cunosc pe dvs. din timpul petrecut la Sibiu și am ajuns să vă apreciez încă de atunci. Probabil că dvs. vă amintiti de mine, „austriacul din Medias”. Desigur, am urmărit cariera dvs. în București și am observat și multe aspecte pozitive în munca dvs. dar văd și dificultățile cu care trebuie să vă confruntati. Aveți o imensă formă de responsabilitate cu care v-ați confruntat de la începutul anului.

Scrierea mea este despre această responsabilitate. În sfârșit, în calitate de președinte, semnati legile pe care Parlamentul dvs. le inainteaza. Acum există mulți oameni care apreciază aceste măsuri guvernamentale. Acestea sunt în mare parte persoane care nu pot sau nu doresc să obțină informații din alte surse. Dar sunt și cei care caută informații din surse străine, pe internet, iar vocile critice din țară sunt în creștere.

Între timp, două opinii opuse se dezvoltă asupra subiectului Coronei și, în loc să unească țara, este împărțită în două fronturi. La aceasta se adaugă declinul economic, datoria națională nu va mai atinge un nivel gestionabil, iar veniturile din impozite vor scădea drastic.

Stimate domnule președinte, când am venit în această frumoasă țară în urmă cu mulți ani, m-am simțit bine din start. La urma urmei, această țară este binecuvântată de Dumnezeu, are tot ce are nevoie o țară, exploatare, industrie, agricultură și peisaje frumoase. În plus, există întâlnirea mea pozitivă cu populația, indiferent de naționalitate. Există motive mai profunde pentru care acum mă simt acasă aici și vreau să fiu îngropat aici.

Acum simt că România se îndreaptă într-o direcție care provoacă dificultăți existențiale pentru o mare parte a populației. Nu pot și nu vreau să mă uit fără să comentez asta. Nu are nimic de-a face cu susținerea sau respingerea a unui sa a altui partid, este vorba doar de responsabilitatea dvs. pentru conducerea tarii.

Nu este vorba despre dreptul meu de a mă exprima, ci despre obligația mea morală față de oamenii de langa mine, deoarece prin orele mele de studiu a problemei știu mai multe decât mulți alții. Bunicul meu a „deschis gura” în vremea Nazi pentru că avea convingeri, din păcate a plătit cu viața sa de atunci.

Zeci de ani de neglijare a formării profesionale înseamnă că aici nu mai există muncitori calificați, ci tot mai mulți oameni care lucrează ca lucrători necalificați în alte țări la construcții sau în agricultură. Până în prezent, multe familii din România s-au finanțat cu acest lucru. Problema: cu greu funcționează asta si în ianuarie. Prin urmare, cu alegerile și Crăciunul cu mascarea situația, cel târziu după Sf. Ioan este de asteptat un dezastru.

Fără să mă pierd în argumente științifice, aș dori să mentionez cele mai importante puncte cheie și aici mă refer la studii serioase realizate de institutii științifice recunoscute din întreaga lume și, foarte recent, din luna noiembrie 2020:

Experimentul cu mii de persoane testate în Danemarca conform căruia măștile nu contribuie la reducerea numărului de infecții (1)

– Dovada ca mii de persoane testate în Wuhan, că o persoană care a dat rezultate pozitive fără simptome ale bolii nu poate infecta pe nimeni (2)

O serie întreagă de oameni de știință, virusologi, epidemiologi recunoscuți, care justifică în mod clar de ce majoritatea măsurilor restricțiilor sunt deja inutile (3)

Experți din domeniul serurilor de vaccinare care explică de ce nu este necesară vaccinarea (4)

– profesioniști, de ex. Biologii care explică de ce vaccinarea reprezintă în prezent un risc incalculabil (5)

– În plus, testul PCR este un test ARN și nu poate fi detectat nici un virus cu acesta. Un virus ale cărui caracteristici nu au fost determinate în prealabil, nu a fost încă cazul, nu poate fi detectat prin PCR, si nici cu un test de anticorpi.

Există multe alte puncte, dar asta ar duce prea departe problema. Cert este că populația este afectată nu doar economic, dar și psihologic. Oamenii sunt manevrați printr-un tip de frică și panică complet nepotrivită. Fiecare persoană cu o gândire clară știe că sunt expusi riscului persoanele care au deja boli masive anterioare. Și tocmai acest grup de oameni trebuie să se protejeze.

Dar, în loc să se ofere informatii utile populației cu privire la modul de a-și crește sistemul imunitar natural, ei fac exact opusul, deoarece frica creează stres, iar stresul este dăunător oricărui sistem imunitar. În acest scop, se utilizează cifre de deces, care sunt incorecte, deoarece nu se face distincție între cei care au murit „prin” și „cu” Covid. La fel, oamenii sunt înnebuniți când li se spune că cineva care a dat rezultate pozitive fără simptome de boală este „infectat asimptomatic”. Înainte se numea „sănătos”.

Dar vârful este acum programul din decembrie. Nu sunt evenimente prevazute cu participarea populației la ziua națională. Pentru a preveni posibile infecții în aer liber, în ciuda distanței. Dar există o chemare la alegeri în sălile de clasă ale școlilor. Toată lumea ar trebui să știe până acum că aceste măști ieftine nu protejează deloc (6).

Aceasta înseamnă că toate particulele de aerosoli expirate de ajutorii electorali sau alegători intră în aer. Sunt sigur că în fosta funcție a dvs. de profesor sunteti conștient de regulile fizicii, resp. cum difuzează mișcarea moleculară browniană.

Acum există două moduri de a explica de ce unul face alegerea:

a) Toti cei responsabili, știu exact că toată isteria de contagiune nu este adevarată, sau

b) Riscati sanatatea populatiei si o sacrificati pe altarul politicii

În orice caz, o conducere a țării care în prezent permite alegerile, devine necredibila având în vedere restricțiile din ultimele săptămâni. De fapt, acestea alegeri ar trebui amânate. În orice caz, aceste alegeri nu pot fi un adevărat plebiscit, deoarece am aflat deja în jurul meu că mulți nu votează din cauza temerilor pe care le-am menționat.

Dacă restricții suplimentare, de ex. ca în Germania, unde se stipuleaza numărul de oameni care au voie să se întâlnească de Crăciun, atunci nu știu cine va susține asta. De asemenea, pot vedea de la politie si jandarmi, care pun in  aplicare legea si care ar trebui să controleze aceste carantine regionale, cu ce „entuziasm” se duc la muncă. Îmi pare rău pentru acești oameni pentru că stau în frunte ca angajati de stat.

Apelul meu urgent către dumneavoastră, dle președinte, este să vă gândiți la milioanele de oameni din România care au încredere în dvs. Dați oamenilor din nou speranța unui viitor. Este în mâna dvs. cu semnătura dvs. sub lege. Pentru că prea multe actiuni politice globale, mai ales din institutii gen FMI, indică direcția că acest virus este folosit doar ca pretext și că va trebui să trăim cu el până în 2022, până cand ce nu avem voie să știm acum, va fi implementat.

Cu respect,speranta si incredere,

Helmut Novak, Mediasch

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here