Acasă Sibiu

Salvatori și în timpul liber | 2 pompieri militari au intervenit la un accident de circulație

699
2 pompieri militari

2 pompieri militari au intervenit la un accident de circulație, în urma căruia un pieton a fost rănit.

Decizia incorectă de a traversa strada printr-un loc nepermis, a atras consecințe grave pentru un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani. Acesta a fost accidentat joi trecută de un autoturism în zona centrală a municipiului Sibiu.

Într-unul din autoturismele care așteptau blocate în trafic se aflau doi dintre pompieri militari ai Detașamentului Sibiu, aflați în timpul liber. Sergentul major Raul Gheorghiu și Sergentul Major Mihail Chișbac, au intervenit imediat, l-au evaluat pe bărbatul lovit de autoturism și au transmis informații despre starea acestuia în dispeceratul ISU.

,,Instinctul i-a determinat pe loc să pătrundă în zona de aglomerație pentru a identifica ceea ce tocmai se întâmplase. Este acel sentiment de curaj și determinare pe care-l poartă orice salvator. La locul evenimentului se scurgeau primele secunde… „este un om căzut pe jos….” rosti în grabă Raul (sg.maj.Gheorghiu), dar vorbele nu își aveau rostul….conta doar timpul care se scurgea….

Astfel că, în cea mai mare grabă a evaluat cu atenție bărbatul căzut și l-a așezat într-o poziție de siguranță până la sosirea colegilor pe care i-a sprijinit prin transmiterea promptă a informațiilor în dispeceratul ISU Sibiu. Din fericire, bărbatul accidentat a fost transportat la spital conștient și în stare stabilă.

Mulțumim colegilor noștri care prin implicare și spiritul lor civic au demonstrat că viața este întotdeauna și în orice circumstanță o prioritate. Mereu alături de semeni, întotdeauna salvatori!” se arată într-o postare de pe pagina ISU Sibiu din rețeaua de socializare Facebook.

Foto: ISU Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here