Acasă Sibiu

Pieton lovit de un autoturism în urma unei traversări neregulamentare | Foto

1721

Un pieton a fost lovit de un autoturism în urma unei traversări neregulamentare.

Accidentul rutier s-a petrecut joi seara pe strada Piața Unirii din municipiul Sibiu. Un bărbat în vârstă de 50 ani a traversat strada prin loc nepermis, moment în care a fost acroșat de un autoturism.

,,Din primele cercetări se pare ca un pieton, în vârstă de 50 de ani, sibian, s-ar fi angajat în traversarea neregulamentara a Bulevardului Milea fiind suprins și accidentat de un autoturism condus de un sibian de 29 de ani. Polițiștii Biroului Rutier Sibiu sunt la fata locului și continua cercetările” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

La locul accidentului a intervenit un echipaj SMURD, care i-a acordat îngrijiri medicale bărbatului. Acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Sibiu.

,,ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD în municipiul Sibiu, Strada Piața Unirii unde un pieton a fost lovit de un autoturism. La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale pietonului, un bărbat de aproximativ 50 de ani care a fost transportat la UPU Sibiu, conștient, cu traumatism cranio-celebral și traumatism membre inferioare” a declarat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Foto: ISU Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here