Acasă Nova TV

Accident soldat cu 3 răniți pe DN 14 | Foto

6122

Accident soldat cu 3 răniți pe DN 14.

Accidentul s-a petrecut duminică dimineața pe DN 14, în Șura Mare, la intersecția cu drumul spre Hamba, în curbă la stânga. Un conducător auto a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar.

,,Șoferul unui autoturism condus spre Mediaș, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar din sens opus. Cei trei ocupanți ai turismului condus spre Mediaș, șofer de 23 de ani, o femeie in vârstă de 47 de ani și un bărbat de aproximativ 50 de ani, au fost transportați la spital. În zonă se circula îngreunat” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Mai multe echipaje medicale ale ISU și SAJ Sibiu au intervenit la locului accidentului. Acestea le-au preluat pe cele trei persoane rănite și transportat la spital.

,,ISU Sibiu a intervenit de urgență cu 1 echipaj de descarcerare, 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 1 echipaj SMURD pe DN 14, Șura Mare la un accident rutier produs între două autoturisme. La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale pentru 3 persoane implicate, 2 bărbați și 1 femeie.

Echipajul SMURD a transportat la UPU Sibiu cei doi bărbați de 53 și 22 de ani, primul cu traumatism cranio-celebral și traumatism cranio facial iar cel de-al doilea cu traumatism ușor. La fața locului a acordat îngrijiri medicale și un echipaj SAJ care a transportat la spital femeia de circa 47 de ani” a precizat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Foto: SAJ Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here