Acasă Nova TV

Accident cu 3 victime la ieșirea din Mediaș spre Târnava

5872
Ambulanța a avut 74 solicitări

Accident cu 3 victime la ieșirea din Mediaș spre Târnava.

Accidentul s-a petrecut joi seara. Din primele cercetări efectuate la fața locului, se pare că un conducător auto în vârstă de 29 ani din Mediaș, în timp ce se deplasa pe DN14, spre localitatea de domiciliu, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile meteo-rutiere, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani din Copsa Mică.

„Polițiștii rutieri sunt la fața locului și efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a condițiilor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu a trimis un echipaj de tip B la locul accidentului din care au rezultat trei victime.

„Două autoturisme au intrat în coliziune și au rezultat trei victime, bărbați de 29, 46 și 30 de ani. Bărbatul de 30 ani a fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Mediaș cu excoriatii ale feței și multiple contuzii. Ceilalți doi refuză transportul la spital” a precizat Crinu Scridon, Purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here