Acasă Nova TV

2 localități de lângă Mediaș rămân miercuri fără gaze naturale

693
Delgaz Grid sistează gazul la Alma, Ernea și Șmig

2 localități de lângă Mediaș rămân miercuri fără gaze naturale.

Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale miercuri, 11 noiembrie, între orele 9-15, în localitățile Dârlos și Valea Lungă din județul Sibiu, pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuție.

„Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte clienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări” se arată într-un comunicat de presă remis de către Delgaz Grid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here