Acasă Sibiu

Jandarm sibian răpus de COVID la 43 ani

1207
Jandarm sibian

Jandarm sibian răpus de COVID la 43 ani.

Căpitanul Ionuț Câmpean a pierdut lupta cu virusul SARS CoV-2. Acesta a fost internat în data de 23 octombrie pe Secția de boli infecțioase din cadrul Spitalului Județean Sibiu. Starea sa de sănătate s-a agravat, iar din păcate miercuri seara a pierdut lupta cu viața.

„Un jandarm în vârstă de 43 de ani, din păcate a pierdut lupta cu virusul SARS CoV-2. Acesta a fost internat în 23 octombrie prin UPU pe secția de boli infecțioase din cadrul SCJU Sibiu. A primit tratament conform protocolului și resurselor disponibile pe secție. Evoluția însă a fost una nefavorabilă, pacientul având afectare pulmonară masivă, confirmată de examinarea CT. În cursul serii trecute a suferit un stop cardio-respirator neresuscitabil” a declarat Andreea Ștefan, Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Într-o postare de pe pagina sa personală de Facebook de acum patru zile, jandarmul sibian a scris că luptă cu boala și îi îndeamnă pe cei care citesc să se protejeze cât pot.

Inspectoratul Județean de Jandarmi Sibiu a transmis joi un mesaj de condoleanțe.

„O veste tristă ne-a cutremurat pe toți în această dimineață. Colegul nostru, căpitan Câmpean Ionuț a încetat din viață. Jandarmul era internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu fiind confirmat pozitiv în urma testării SARS-Cov-2, în data de 23 octombrie. 

Suntem alături de familia îndurerată şi resimțim, cu profund regret, pierderea unui camarad de nădejde și a unui om bun. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace!” se arată în comunicat remis de către Inspectoratul Județean de Jandarmi Sibiu.

Foto: Faceboook | Ionuț Câmpean

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here