Acasă Transilvania Online

Captură de droguri la Cluj | VIDEO 140 Kg de cannabis confiscate de poliție

417
droguri la Cluj

DIICOT Cluj a reușit o captură importantă de droguri în urma unor percheziții domiciliare pe raza județelor Cluj, Alba și Bistrița-Năsăud.

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Cluj au efectuat un număr de 7 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost identificate și ridicate 6 culturi de cannabis (211 plante), cu masă verde de 142,1 kilograme, aproximativ 6 kilograme de muguri de cannabis, un cântar electronic, precum și instrumente destinate consumului de cannabis.

În urma acțiunii s-a dispus reținerea unui număr de 4 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc. În cursul zilei de astăzi, inculpații au fost prezentați Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj, al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca și al echipelor canine din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Aeroport Cluj și Direcției Regionale Vamale Cluj.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale, se arată într-un comunicat de presă al DIICOT.

Pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here