Acasă Nova TV

Activitatea de eliberare a cazierului judiciar suspendată la Mediaș în această săptămână

1190

Activitatea de eliberare a cazierului judiciar suspendată la Mediaș în această săptămână.

În perioada 26 – 30 octombrie, activitatea de eliberare a certificatului de cazier judiciar de către ghișeul din cadrul Poliției Municipiului Mediaș este suspendată.

,,În cazul în care în această perioadă eliberarea unui cazier judiciar vă este necesară, vă recomandăm să vă adresați ghișeului din municipiul Sibiu, potrivit următorului program:

Luni 830 – 1330
Marți 830 – 1330
Miercuri 1300 – 1800
Joi 830 – 1330
Vineri 830 – 1330

Precizăm faptul că, prevenirea și combaterea infectării cu noul tip de coronavirus reprezintă una din prioritățile Poliției Sibiene. Iar în acest context, vă reamintim faptul că zilnic, pentru eliberarea certificatului de cazier judiciar de la ghișeul aflat la reședința I.P.J. Sibiu (mun. Sibiu, str. Revoluției nr. 4-6), sunt alocați 2 lucrători timp de 5 ore, cu posibilitate de prelungire dacă este nevoie.

Vă recomandăm să folosiți acest interval de timp și să evitați aglomerările, mai ales la deschiderea programului. Timpul maxim de eliberare a unui certificat de cazier judiciar este de 5 minute, inclusiv cu completarea cererii” se arată într-un comunicat de presă remis de către IPJ Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here