Acasă Nova TV

6 localități din zona Mediaș rămân joi fără gaze naturale

2106
6 localități

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat joi în 6 localități pentru cuplarea unei noi conducte de gaze naturale.

Delgaz Grid finalizează în județul Sibiu un proiect de investiție care a vizat înlocuirea a 15 kilometri de rețea de gaze naturale de presiune medie între localitățile Biertan – Richiș – Nemșa. Investiţia, în valoare totală de peste 2,7  milioane de lei, are ca scop îmbunătăţirea siguranţei şi a calităţii serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru consumatorii din zonă.

„Pentru execuția lucrărilor de cuplare a unui tronson din noua conductă la sistemul de distribuție, compania este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale în localitățile Nemșa, Richiș, Biertan, Copșa Mare, Dupuș și Ațel, joi, 15 octombrie, între orele 08.00-16.00.

Compania solicită consumatorilor din aceste localități să închidă toate focurile, iar după reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte clienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări” se arată într-un comunicat de presă remis de către Delgaz Grid.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here