Acasă Nova TV

Viteza i-a lăsat fără permis | 28 sancțiuni aplicate în 4 ore pe DN 14

5336

Viteza i-a lăsat fără permis pe mai mulți conducători auto.

Luni, în intervalul orar 1000–1400, polițiștii rutieri din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene împreuna cu cei din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică, sub coordonarea directa la Serviciului Rutier Sibiu, au organizat o acțiune punctuală pe Drumul National 14 pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulație rutieră. Cu aceasta ocazie au fost aplicate 28 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 9.000 de lei.

„În intervalul orar 1100–1300, polițiștii au acționat cu preponderență pentru combaterea principalei cauze de producere a accidentelor de circulație rutieră pe drumurile naționale, mai exact viteza. Astfel, în doar 2 ore, polițiștii au depistat 22 de conducători de vehicule care nu au respectat regimul legal de viteză, 8 dintre aceștia au circulat cu viteză de peste 50 km/h peste limita maxima admisă, fiind dispusă măsura reținerii permisului de conducere și suspendarea dreptului de conducere pentru 90 de zile.

Totodată, a fost depistat și un conducător de autovehicul care a circulat sub influența băuturilor alcoolice, aparatul indicând valoarea de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, precum și un conducător de vehicul care pe raza localități Ruși a efectuat manevra de depășire peste marcajul simplu continuu și cel pietonal” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here