Acasă Revista Presei

Romgaz va avea o nouă sucursală | Proiectul aprobat de C.A.

2956
sucursală romgaz

Consiliul de Administraţie al ROMGAZ S.A. a aprobat în şedinţa de vineri, 18 septembrie 2020, înfiinţarea în structura ROMGAZ a unei sucursale care se va numi Sucursala de Furnizare Gaze Naturale Drobeta-Turnu Severin (sucursală).

Decizia vine în contextul în care compania doreşte să dezvolte, dar fără a se limita, activitatea de furnizare gaze naturale către clientul final şi în alte zone decât cele acoperite la momentul de faţă de punctele de lucru şi sucursalele actuale.

De asemenea, se are în vedere necesitatea gestionării eficiente a participării ROMGAZ la proiectele de dezvoltare şi furnizare reglementate de Memorandumul încheiat între S.N.G.N. ROMGAZ S.A. şi S.C. Mehedinti S.A.

Prin acest MoU, părţile au convenit stabilirea unui parteneriat de colaborare în vederea dezvoltării proiectului Puncte termice pentru producerea de energie termică.

Cooperarea dintre cele două părţi va contribui la dezvoltarea unor practici de implementare avantajoase şi rapide, în interesul consumatorului final pentru asigurarea continuităţii în alimentarea cu energie termică.

În dezvoltarea proiectului amintit se urmăreşte utilizarea gazelor naturale pentru producerea agentului termic, se arată într-un comunicat al companiei.

Adrian Volintiru, Directorul General al ROMGAZ, menţiona în cadrul evenimentului de semnare a MoU din 11 septembrie că „semnarea MoU între cele două companii şi înfiinţarea Sucursalei Drobeta Turnu-Severin este, de fapt, primul pas făcut de ROMGAZ pentru a deveni jucător activ pe piaţa distribuţiei şi furnizării de gaze naturale”. (Foto: e-nergia.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.