Acasă Revista Presei

Directorul general Romgaz ameninţat de pe un telefon din mașina medieșeanului Horaţiu Potra

19024
Directorul general Romgaz ameninţat - a retras plângerea contra lui Potra

Directorul general al Romgaz, Adrian Volintiru, a fost amenințat în Februarie că va fi răpit și dus la pădure, dacă a uitat, cumva, că trebuie “să înapoieze ceva” sau “cine l-a pus acolo”.

Conform Rise Project, dosarul inițiat la plângerea lui Volintiru este instrumentat acum la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Procurorii au dispus deja măsura controlului judiciar asupra medieșeanului Horațiu Potra, șeful diviziei de securitate a companiei African Minerals, patronată de controversatul Frank Timiș, fondatorul afacerii “Roșia Montană”.

Conform sursei citate, pe 12 februarie, Adrian Volintiru a primit următorul mesaj text de la un număr necunoscut:

“Bună ziua domnul Director, vă dorim noroc în afaceri cât și pe postul ocupat politic. Ai uitat regula, când trăiești bine, trebuie să înapoiezi ceva. Nu respecți ce promiți, ai uitat cine te-a pus acolo. O să-ți aducem aminte rapid!

Sperăm că-ți place pădurea din Bazna sau Blăjel la fel cum îți plac femeile. O să facem o plimbare să te familiarizezi, sunt locuri ascunse greu de accesat!

Fi înțelept, profită de piscina hotelului vecin Expro și nu ne pune să ne deplasăm în Transilvania că-i de rău pentru tine și cei dragi! Succes!”

Numărul de telefon de la care au plecat amenințările a fost identificat prin triangulație de polițiștii Direcției Operațiuni Speciale și localizat în automobilul lui Horațiu Potra.

Citește mai mult pe Rise Project

Articolul precedentRezultate Bacalaureat 2020 | Ce spun elevii de top ai Mediașului
Articolul următorJLG Mediaș se pregătește să-și închidă porțile

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.