Acasă Sport

Gaz Metan pierde la Mediaș cu Dinamo în ultimul meci al etapei a 4-a | VIDEO

342
gaz metan dinamo

Gaz Metan a întâlnit Dinamo în ultima partidă a etapei din Liga 1. Meciul a fost arbitrat de Marcel Bîrsan.

Antrenorul Dusan Uhrin a început în formula: A. Buzbuchi – M. Butean, I. Larie, O. Bačo, R. Trif – L. Droppa, R. Deaconu – R. Romeo, S. Ciocan, B. Jica – T. Smola.

Cosmin Contra a început partida cu: Mejias – Isma López, R. Grigore, A. Puljić, A. González – D. Sorescu, J. Gol, A. Răuță, Juan Cámara – I. Borcea, A. Nemec.

MINUTUL 4 Schimbare la Gaz Metan! A ieșit Jica și a intrat Nasser Chamed.

MINUTUL 30 OCAZIE GAZ METAN! Romeo a pătruns în careu pe dreapta de unde l-a deschis pe Smola care, în cădere, i-a pasat lui Butean dar șutul acestuia a fost expediat pe centrul porții de unde Mejias a reținut.

FINAL DE REPRIZĂ, una săracă în ocazii de poartă. Dinamo nu a expediat niciun șut pe poarta Gazului. Scor 0:0!

MINUTUL 48 GOL DINAMO! Acțiune lui Borja Valle, intrat după pauză, la mijlocul terenului cu pasă pentru Camara, acesta prelungește pentru Gonzales care pătrunde pe dreapta și șutează foarte bine în colțul lung al porții lui Buzbuchi. Portarul Gazului fără reacție la gol. VEZI GOLUL AICI!

MINUTUL 62 OCAZIE MARE GAZ METAN! Trif centrează de pe stânga în careu pentru Sanoh trage la colțul scurt din fața lui Isma Lopez și lovește bara porții lui Mejias. Mingea iese în afara terenul din portarul dinamovist.

MINUTUL 73 PENALTY ȘI GOL PENTRU DINAMO! Borja Valle scapă spre poartă, mingea este respinsă de Buzbuchi și ajunge la Camara, care este faultat de Droppa în careu și arbitrul Bîrsan acordă lovitură de la 11 metri (VEZI FAZA AICI!). Deian Sorescu trage pe partea stângă, Buzbuchi apără, dar mingea revine la mijlocașul dinamovist care nu mai ratează și duce scorul la 2-0 (VEZI GOLUL AICI!).

MINUTUL 83 GOL DINAMO! Camara primește o pasă de la Fabbrini, trage cu stângul la colțul lung și îl învinge pe Buzbuchi. (VEZI GOLUL AICI!)

MINUTUL 89 GOL GAZ METAN! Medieșenii reduc din diferență după o neatenție în defensiva oaspeților. O minge centrată de pe partea stângă l-a depășit pe Mejias, iar Cardoso a reluat cu capul în poartă. (VEZI GOLUL AICI!)

FINAL DE MECI! GAZ METAN – DINAMO 1 : 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here