Acasă Sport

Gaz Metan a fost învinsă în deplasarea de la Clinceni, scor 2-0 | VEZI golurile

144
în deplasarea

Gaz Metan a fost învinsă în deplasarea de la Clinceni, scor 2-0.

Formația gazdă a marcat de două ori într-un interval de 9 minute prin Eugeniu Cebotaru și Răzvan Patriche. De partea cealaltă, alb-negrii au avut mai multe ocazii mari de gol, pe care nu au reușit însă să le concretizeze.

Gaz Metan a avut ocazia de a deschide scorul în minutul 5, atunci când Sergiu Ciocan a reluat periculos cu capul spre poarta Academicii după un corner bătut de Ronaldo Deaconu, dar portarul Octavian Vâlceanu a reușit să rețină. În minutul 16, Alexandru Boiciuc a fost lansat în adâncime, însă Ondrej Baco a avut o intervenție foarte bună în postura de ultim apărător. Același Boiciuc a reluat apoi cu capul peste poartă după o jumătate de oră de joc, după o centrare venită din partea dreaptă a terenului.

Gaziștii au început actul secund în jumătate adversă, însă șutul lui Ronaldo Deaconu din minutul 51 nu a găsit poarta adversă. Peste nouă minute, Mihai Butean a reluat o minge din voleu după un corner, dar Mihai Dobrescu a reușit să respingă de pe linia porții. În minutul 61, Academica a deschis scorul prin Eugeniu Cebotaru, cu un șut deviat din marginea careului de 16 metri. Peste alte opt minute, Răzvan Patriche a dus scorul la 2-0 cu o lovitură de cap, după un corner bătut de pe partea dreaptă a terenului. În ultimul minut din timpul regulamentar de joc, Mihai Butean și Paul Costea nu au reușit să lovească mingea din câțiva metri și să o trimită în poartă. În prelungiri, Ronaldo Deaconu a centrat în fața porții, portarul Academicii a respins în față, iar Idrisa Sambu a șutat, dar nu a găsit cadrul porții din câțiva metri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here