Acasă Nova TV

Despre Mediașul iubit de EI | Povestea unei fotografii

4594
Despre Mediașul iubit

Despre Mediașul iubit de EI, sau cum poate o fotografie să ne facă să fim mai buni.

Aceasta nu este o știre, sau cel puțin nu una obișnuită. Este un text făcut pe baza unei fotografii primite în această după-amiază de la un medieșean care a dorit să rămână anonim. Fotografia e și ea una simplă. Doi tineri, cu un sac în mână, strâng deșeurile din zona izvorului de pe strada Moșnei. Nu este nicio acțiune de ecologizare anume, fac asta din proprie inițiativă, fără să îi pună cineva. Strâng deșeuri aruncate de alte persoane pentru care bunul simț este o expresie fără vreo semnificație. Un gest simplu, firesc. Un gest care nici nu ar fi existat dacă noi toți am înțelege și respecta câteva reguli simple.

Titlul nu îmi aparține, însă mi-a plăcut foarte mult, așa cum autorului fotografiei i-a plăcut ipostaza pe care a surprins-o și a imortalizat-o.

,,Despre Mediașul iubit de EI. Astăzi eram pe teren pe strada Izvorului. Am văzut acolo un lucru mai puțin obișnuit pentru Mediaș. 2 tineri frumoși fizic dar și la suflet, din proprie inițiativă adunau deșeurile din jurul izvorului. I-am rugat să mă lase să le fac o poză. Au acceptat. Un singur lucru au vrut să se afle despre ei: sunt împreună de 7 ani” a fost mesajul primit de la medieșeanul care a dorit să își păstreze anonimatul.

Uneori, astfel de lucruri ne pot face să fim mai buni.

2 COMENTARII

  1. Foarte bine ca s-au apucat oamenii sa curețe după alții. Dar nu e treaba EcoSalului? Nu e treaba politiei comunitare sa vegheze și sa sancționeze actele antisociale? Peste tot unde te uiți vezi ca Primăria nu-și face treaba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.